Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon ) = 400 lei

Reparatii, Igienizare , Revizie , Instalare - Montaj - Toate intr-un singur loc - 0769191361
Aveti nevoie de reparatii Aer Conditionat? 0769191361

Tipuri de filtre la aerele conditionate

Igienizare aer conditionat Bucuresti
Igienizare aer conditionat Bucuresti
ianuarie 3, 2017
Freonul este toxic pentru om ?
Freonul este toxic pentru om ?
februarie 22, 2017

Tipuri de filtre la aerele conditionate

Tipuri de filtre la aerele conditionate

Tipuri de filtre la aerele conditionate

Filtrele disponibile care se gasesc în aparatele de aer condiţionat de locuinta se impart în două mari categorii.

Filtrele pentru praf – antipraf

Care capteaza şi retin particulele de polen, paticulele foarte mici de mucegai existente in aer si bineinteles praful din camera. In fiecare aparat de aer conditionat sunt cate 2 filtre din acestea. Aceste filtre sunt lavabile facute din platic si se pot spala sub jetul de apa calda.

Procesul cel mai corect ar fi: Se deschide aparatul, se scot cu grija aceste filtre deoarece sa adunat praf pe ele si nu vrem ca sa il raspandim din nou in camera. Se aseaza in cada apoi vom pulverize solutii dezinfectante si antibacteriene in cazul in care avem, daca nu, putem folosi o solutie de curatat geamuri pe baza de alcool apoi le vom lasa la inmuiat cel putin 5 minute dupa care le putem spala sub jetul de la dus.

Dupa aceea indicat ar fi sa le tamponam cu un burete sau o laveta imbibata cu spirt sau un alcool puternic, in acest fel vom avea siguranta ca pe aceste filtre nu mai exista microbi.

Filtrele mici

Care sunt asezate sub aceste filter de plastic enumerate mai sus.Aceste mici filter pot fi  din carbon activ, pot fi antimucegai, pot fi odorizante pe baza de ulei , pot fi pentru ionizate pe baza de argint, pot fi cu chetachin, etc.

Aceste filtre indiferent de tipul lor vor filtra aerul si vor elimina mirosul de tigara, mirosurile urate, impiedicand astfel formarea bacteriilor in interiorul aparatului de aer conditionat. Aceste filtre pot fi diferite in functie de firma producătoare, poate sa difere nivelul de filtrate al aerului de la o firma la alta.

Este indicat ca o data pe an filtrele de praf sa fie curaţate, iar o data la 2 ani este indicat ca filtrele de carbon, filtrele de ionizare cu argint, filtrele cu chetachin sa fie schimbate pentru ca aerul ce il respirati din interiorul locuintei, sau al birului sa fie unul curat si fara microbi, In fiecare aparat se pot gasi 1 sau 2 filtre din acestea.

Nu evitati acest lucru deoarece este chiar necesar!Un filtru mic cu chetachin sau carbune activ poate costa intre 50-100 lei deci nu este o suma pe care sa nu ne-o putem permite o data la 2 ani.

Comments are closed.

Call Now Button