Reparatii, Igienizare , Revizie , Instalare - Montaj - Toate intr-un singur loc - 0769191361
Aveti nevoie de reparatii Aer Conditionat? 0769191361

Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti

Suntem aici pentru dvs indiferent de anotimp ! Ne puteti contacta pentru prestarea seriviciilor de montaj si instalare la aparatele de aer conditionat indiferent de marca. Ne gasiti in Bucuresti sector 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 dar si in Ilfov.

Va oferim cele mai bune servicii de montaj si instalare aparate de aer conditionat la cele mai mici preturi atat in Bucuresti sector 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 dar si in judetul Ilfov.

Fiecare instalare sau montaj de aer conditionat pe care il executam , beneficiate gratuit de folosirea pompei de vacuum . Ne dorim clienti multumiti , de aceea , folosim doar echipamente profesionale pentru montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat.

Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti
Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti

Instalare Montaj Aer Conditionat

Necesar materiale montaj standard aer conditionat :

  • Traseu frigorific din cupru izolat cu armaflex ( in general se folosesc 3 metrii , dar se pot depasii , de la caz la caz)
  • Banda de matisat speciala pentru a proteja traseul de intemperii
  • Cablu electric de minim 1.5 mm grosime
  • Furtun gofrat pentru drenaj condens
  • Console vopsite electrostatic pentru prinderea unitatii de exterior
  • Suruburi si dibluri pentru prinderea unitatilor de interior si exterior

Sfatul nostru este ca montarea aparatelor de aer conditionat sa nu se faca pe grinzi de rezistenta .

Aparatele de aer condtionat montate sau instalate de catre firma noastra se face cu vidarea traseului frigorific folosind pompa de vacuum .

Pentru a se face un service cat mai corect si usor , unitatea exterioara se monteaza sub fereastra , dar cat mai apropiata de unitatea interna.

Reparatiile ulterioare de estetica a zidului si canalul de mascare al traseului nu fac obiectul montajului standard. Acestea se pot efectua separat , contracost .

Personalul din component echipei noastre este acreditata in montarea si instalarea tuturor aparatelor de aer conditionat existente pe piata . Ne gasiti la nr 0769191361 ! Nu ezitati sa ne contactati !

CONTACTEAZA-NE

Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti
Call Now Button