Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon ) = 400 lei

Reparatii, Igienizare , Revizie , Instalare - Montaj - Toate intr-un singur loc - 0769191361
Aveti nevoie de reparatii Aer Conditionat? 0769191361

Igienizare aer conditionat Bucuresti

Instalare aer conditionat Bucuresti
Instalare aer conditionat Bucuresti
ianuarie 3, 2017
Tipuri de filtre la aerele conditionate
Tipuri de filtre la aerele conditionate
februarie 22, 2017

Igienizare aer conditionat Bucuresti

Igienizare aer conditionat Bucuresti

Igienizare aer conditionat Bucuresti

Igienizare aer conditionat Bucuresti

Va prezentam mai jos cateva sugestii in curatarea dispozitivului.

Opriti aparatul de aer conditionat si intrerupeti alimentarea acestuia inainte de a-l curata.

Unitatea interioara se curata cu o carpa uscata. Daca aceasta este foarte murdara, puteti utiliza insa o cirpa umeda.

Masca unitatii interioare poate fi scoasa. Dupa ce o curatati uscati-o cu o carpa.

Nu utilizati sau amplasati langa aparatul de aer conditionat produse chimice pentru indepartarea prafului! Nu utilizati benzina, tiner sau alti solventi similari.

Daca filtrul de aer este acoperit cu praf, efectul de racire va fi diminuat. Pentru curatarea sa, rabatati masca frontala a unitatii interioare pana cand se blocheaza. Prindeti filtrul de aer si trageti-l in jos. Utilizati un aspirator sau apa, apoi uscati-l intr-un spatiu rece si intunecos.

Introduceti partea superioara a filtrului de aer in aparatul de aer conditionat pana cand este complet fixat, inchideti masca frontala si fixati-o.

Atunci cand aparatul de aer conditionat nu functioneaza o lunga perioada de timp, verificati daca admisia si refularea aerului unitatii interioare si exterioare sunt astupate. Daca este necesar, curatati-le!

Nu uitati ca pentru buna functionare a aparatului componentele unitatii externe trebuie verificate si curatate in mod constant.

Ce obtineti daca curatati frecvent aparatul de aer conditionat? Igienizare aer conditionat Bucuresti

Dispare disconfortul produs de mirosul neplacut
Un aer rece si CURAT
Se reduce riscul aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor
Prelungesti viata ventilatorului Pentru a preveni problemele neplacute cauzate familiei dumneavoastra de aerul conditionat va recomandam curatarea periodica a aparatelor.

Deoarece mizeria si murdaria se aseaza pe filtre, evaporator si condensator, capacitatea lor de a absorbi si radia caldura sau aerul rece scade, iar performanta aparatului de aer conditionat sufera ajungand sa functioneze si la 50% din performanta aparatului de aer conditionat.
Pentru ca aparatul tau de aer  conditionat sa functioneze la cele mai bune standarde este necesara igienizarea periodica a aparatului de aer conditionat.
Pentru a fi siguri ca aparatul de aer conditionat va functiona in parametri normali la fiecare schimbare de sezon si pentru a fi siguri ca puteti folosi aparatul de aer conditionat pe o perioada cat mai lunga de timp este recomandat sa-l verificati periodic, cel putin anual. Efectuarea de catre persoane fara experienta a celor descrise mai sus poate duce la distrugerea (ruperea) unor subansamble, repere din plastic, destul de greu de inlocuit, si provoca aparitia unor vibratii ale carcasei si a unor zgomote suparatoare. Igienizare aer conditionat Bucuresti

Echipa noastra de profesionosti va sta la dispozitie si va ofera cele mai bune servicii. Nu ezitati sa ne contactati ! Igienizare aer conditionat Bucuresti

Comments are closed.

Call Now Button