Reparatii aer conditionat Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru service aer conditionat indiferent de anotimp sau defectiune , oferindu-va servicii complete de intretinere si reparatii aer conditionat Bucuresti de cea mai buna calitate.

Datorita vechimii pe piata de aer conditionat, ne-am imbogatit bagajul de cunostinte, astfel incat in prezent putem solutiona orice cerinta sau nevoie a clientilor nostri cu privire la aparatele de aer conditionat. Contactati-ne!

Suntem prompti si punctuali , de aceea  va stam la dispozitie 24/7 ! Indiferent de problema de reparatii aer contionat cu care va confruntati , indiferent de anotimp , nu ezitati sa ne contactati !

Igienizare aer conditionat
Untitled 1

Reparatii Aer Conditionat Sector 1 2 3 4 5 6

Chiar daca aparatul nu prezinta o defectiune tehnica, recomandam mentenanta anuala a acestuia , prelungindu-i in acest fel durata de viata , evitarea costului unei reparatii aer conditionat Bucuresti dar si o economie cu aproximativ 10 % a energiei electrice .

Mentenanta presupune totalitatea operatiunilor de verificare , igienizare si curatare profesionala a aparatului de aer conditionat. Odata efectuata , aerul respirat va fi mai proaspat si mai curat iar mirosurile neplacute , precum cele de mucegai sau fum de tigara , vor fi inlaturate. Tot prin efectuarea perioadica a igienizarii aparatului de aer conditionat , reduceti riscul aparitiei bacteriei legionella , care provoaca aparitia bolilor pulmonare.

Preturi mici reparatii aer conditionat bucuresti

Oferim preturi mici si pachete complete la preturi atractive !

Suntem prezenti pentru dvs in toate sectoarele din Bucuresti dar si in judetul Ilfov. Nu ezitati sa ne contactati la nr 0769191361 indiferent de tipul problemei cu care va confruntati , fie ca este tehnica sau de intretinere.

Ne dorim clienti fideli , de aceea , avem oferte personalizate in functie de tipul problemelor constatate si necesitatile clientilor nostri .

Dorim sa oferim siguranta si incredere , de aceea , pentru orice serviciu efectuat , oferim garantie intre 6 si 12 luni. Daca doriti o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati la nr 0769191361 dar si printr-un singur click pe link-ul de mai jos.

VEZI PRETURILE PENTRU REPARATII

Reparatii aer conditionat Bucuresti
Call Now Button