Reparatii, Igienizare , Revizie , Instalare - Montaj - Toate intr-un singur loc - 0769191361
Aveti nevoie de reparatii Aer Conditionat? 0769191361

Reparatii aer conditionat Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru service aer conditionat indiferent de anotimp sau defectiune , oferindu-va servicii complete de intretinere si reparatii aer conditionat Bucuresti de cea mai buna calitate.

Datorita vechimii pe piata de aer conditionat, ne-am imbogatit bagajul de cunostinte, astfel incat in prezent putem solutiona orice cerinta sau nevoie a clientilor nostri cu privire la aparatele de aer conditionat. Contactati-ne!

Suntem prompti si punctuali , de aceea  va stam la dispozitie 24/7 ! Indiferent de problema de reparatii aer contionat cu care va confruntati , indiferent de anotimp , nu ezitati sa ne contactati !

Igienizare aer conditionat
Untitled 1

Reparatii Aer Conditionat Sector 1 2 3 4 5 6

Chiar daca aparatul nu prezinta o defectiune tehnica, recomandam mentenanta anuala a acestuia , prelungindu-i in acest fel durata de viata , evitarea costului unei reparatii aer conditionat Bucuresti dar si o economie cu aproximativ 10 % a energiei electrice .

Mentenanta presupune totalitatea operatiunilor de verificare , igienizare si curatare profesionala a aparatului de aer conditionat. Odata efectuata , aerul respirat va fi mai proaspat si mai curat iar mirosurile neplacute , precum cele de mucegai sau fum de tigara , vor fi inlaturate. Tot prin efectuarea perioadica a igienizarii aparatului de aer conditionat , reduceti riscul aparitiei bacteriei legionella , care provoaca aparitia bolilor pulmonare.

Preturi mici reparatii aer conditionat bucuresti

Oferim preturi mici si pachete complete la preturi atractive !

Suntem prezenti pentru dvs in toate sectoarele din Bucuresti dar si in judetul Ilfov. Nu ezitati sa ne contactati la nr 0769191361 indiferent de tipul problemei cu care va confruntati , fie ca este tehnica sau de intretinere.

Ne dorim clienti fideli , de aceea , avem oferte personalizate in functie de tipul problemelor constatate si necesitatile clientilor nostri .

Dorim sa oferim siguranta si incredere , de aceea , pentru orice serviciu efectuat , oferim garantie intre 6 si 12 luni. Daca doriti o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati la nr 0769191361 dar si printr-un singur click pe link-ul de mai jos.

VEZI PRETURILE PENTRU REPARATII

Reparatii aer conditionat Bucuresti
Call Now Button