Aer conditionat Bucuresti

Aer conditionat BucurestiReparatii aer conditionat Bucuresti  – Informatii Utile

Instalarea unui aparat de aer conditionat este o necesitate pentru  oamenii care locuiesc pe partea insorita a blocului. In acelasi asentiment sunt si persoanele care locuiesc la ultimul etaj al blocului si mai ales daca aceste blocuri nu sunt isolate termic este si mai rau.

Caldura resimtita in casa este una insuportabila. Acum in magazinele de specialitate cat si online gasim aparate de aer conditionat cu modul wi-fi. Aceste aparate sunt foarte interesante deoarece le putem porni inca dinainte sa ajungem acasa. Si astfel in locuinta noastra sa avem o temperature placuta.

 Reparatii aer conditionat Bucuresti  – Informatii Utile


Compresorul

Imoprtant este sa ne indreptam catre un aparat de climatizare cu compresor de tip inverter ca sa economisim minim 20% energie electrica fata de un compresor on off. Diferenta dintre cele 2 aparate se amortizeaza in 5 ani.


Filtre

Alegeti un Ac cu minim 2 filtre lavabile si unul sau doua filtre cu chetachin sau vitamin c. Aceste filtre din urma sunt benefice organismului si au un efect de neutralizare a bacteriilor si germenilor daunatori.


Directia aerului

Multe din aparatele conventionale  au 1 tip de flapsuri care sunt fixe si un tip de flapsuri care sunt mobile. Mai exista unele aparate cum ar fi Samsung, haier, lg, care au flapsuri interne care ajuta la directionarea aerului in toata locuita intr-un timp scurt.


Zgomotul

Sfatul nostru  ar fi ca pe timp de zi puterea ventilatorului sa fie setata la o turatie medie, iar pe timp de noapte sa fie setata la o turatie mica ca sa nu fie deranjant cand ne odihnim.


Calculator  BTU ?

Drept traducere = British thermal unit, este o unitate de masura a energiei  si este reprezentata ca 1KW = 3412 BTU.

Pentru a intra in legatura cu noi, ne gasiti la urmatorul nr.de telefon :  0769.191.361