Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon 300gr ) = de la 450 lei

Reparatii, Igienizare , Revizie , Instalare - Montaj - Toate intr-un singur loc - 0769191361
Aveti nevoie de reparatii Aer Conditionat? 0769191361

Lista preturi reparatii aer conditionat

 Lista preturi reparatii aer conditionat Bucuresti

*In cazul in care aparatul nu se poate repara sau clientul refuza reparatia din varii motive se va plati deplasare si constatarea in valoare de 100 lei

*Preturile pot suferi modificari

Preturi Reparatii Aer Conditionat Bucuresti

Preturile pentru serviciile oferite de noi se pot comunica si telefonic , dar doar cu titlu informativ . Pentru stabilirea pretului final , este necesara deplasarea la domiciliul dvs si efectuarea verificarii in prealabil a aparatului de aer conditionat indiferent de tipul acestuia : on /off , inverter , uz caznic preturi reparatii aer conditionat(model split) sau commercial. Daca reparatia aparatului de aer conditionat se va finaliza cu firma noastra , nu vom mai percepe costul pentru deplasarea si constatarea defectiunii. Montarea aparatului de aer conditionat se va face intr-un loc cat mai ferit de soare, intr-un loc bine aerisit si pe un perete solid.Ideal ar fi ca unitatea de afara sa fie acoperita pe timp de iarna pentru a nu intra uniditate la placa electronica si pentru a nu rugini carcasa.


Sfat achizitie aer conditionat Aparatele de aer conditionat tip split indiferent de brand au acelasi principiu de functionare, toate fac si rece dar fac si cald iarna. Diferenta o face calitatea materialelor si a piselor folosite de producator.Ele in principiu sunt garantate ca sa aiba viata de functionare cuprinsa intre 5-15 ani. Inainte sa cumparati un aparat, verificati si calculate cu atentie spatial pe care doriti s ail incalziti sau sa il raciti. Un aparat de putere mica o sa mearga in continuu ca sa ajunga l arandamentul dorit.   Tips and tricks pentru aerul conditionat:

  • Filtrele de chetachin se inlocuiesc o data la cel mult 2 ani.
  • Filtrele din plastic se curatat si se spala cu solutii dezinfectante in fiecare an
  • Incercati sa acoperiti ferestrele pentru a evita pe cat posibil intrarea razelor de soare.
  • Folositi ventilatoare de tavan sau de podea pentru recircularea aerului racit
  • Asigurati-va ca incaperea este destul de bine izolata si tavanul la fel , pentru a nu se pierde aerul rece
  • Lasati aerul conditionat sa functioneze la o temperature de 22-24 grade pentru ca unitatea de afara sa faca pauza. Acest lucru este benefic pentru compresor deoarece in felul acesta se mai raceste si el.
CONTACTEAZA-NE
Call Now Button