Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon 300gr ) = de la 450 lei

Reparatii, Igienizare , Revizie , Instalare - Montaj - Toate intr-un singur loc - 0769191361
Aveti nevoie de reparatii Aer Conditionat? 0769191361

Reparatii aer conditionat Vatra Luminoasa

Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti
Reparatii aer conditionat Vacaresti
februarie 28, 2020
Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti
Reparatii aer conditionat Vergului
februarie 28, 2020

Reparatii aer conditionat Vatra Luminoasa

Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti

Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti

Reparatii aer conditionat Vatra Luminoasa

Oferim servicii de reparatii aer conditionat Vatra Luminoasa, indiferent de anotimp, marca sau tipul instalației.

 

Reparatii aer conditionat Vatra Luminoasa

Instalația de climatizare este necesară chiar și în anotimpurile friguroase, deoarece ea poate genera și căldură, nu numai aer rece. Contrar a ceea ce se poate crede, aerul condiționat este aproape la fel de importat și iarna, nu numai vara. Aerul condiționat menține automat o temperatură optimă în casa Dumneavoastră, fără să faceți setări suplimentare. Programarea temperaturii dorite este suficientă pentru un confort termic perfect.

Intervenim prompt pentru reparatii aer conditionat în zona Vatra Luminoasa (și nu numai), la sesizările clienților. Lucrările sunt de cea mai bună calitate. Căutați-ne, oferim garanție atât pentru piesele înlocuite, cât și pentru lucrări.

Ca orice firmă care își respectă clienții, lucrăm cu scule specializate, iar pregătirea profesională este ireproșabilă. Experiența vastă pe care am acumulat-o de-a lungul carierei și rezultatele de până acum ne recomandă celor mai pretențioși clienți.

Ce defecte putem remedia?

Suntem în măsură să înlăturăm practic orice defect, cum ar fi:

  • reparare sau înlocuire componente mecanice
  • înlocuire plăcuțe de comandă electronice sau senzori
  • înlocuire tubulatură uzată
  • reîncărcare cu freon
  • curățare și igienizare

În plus față de calitatea reparațiilor (și la fel de importantă) este diagnoza extrem de precisă și rapidă. Diagnoza ne permite să identificăm problemele cât mai repede, astfel încât să nu aveți pauze mari în folosirea aerului condiționat. Mai ales în perioadele de caniculă din timpul verii este extrem de neplăcut să ai climatizarea defectă o perioadă mare de timp.

Important:

Dacă sunteți mulțumiți de serviciile noastre, se pot încheia și contracte de mentenanță periodică, pe un termen mai lung. Puteți cere referințe de la clienții noștri actuali pentru a vă convinge că merită să colaborați cu noi.

Puteți apela la noi și pentru mutarea unităților de climatizare în alte camere sau incinte. De asemenea, este util să ne cereți o opinie dacă vreți să achiziționați o instalație de climatizare nouă. Opinia noastră este una profesională, de cunoscători a tuturor tehnologiilor, mărcilor și tipurilor de aparatură. Astfel vă asigurați obținerea unui confort maxim cu investiții cât mai mici posibil.

Pentru reparatii aer conditionat Vatra Luminoasa, vă rugăm să ne contactați!

Comments are closed.

Call Now Button