Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon 300gr ) = de la 450 lei

Reparatii, Igienizare , Revizie , Instalare - Montaj - Toate intr-un singur loc - 0769191361
Aveti nevoie de reparatii Aer Conditionat? 0769191361

Instalare aer conditionat Crangasi

Acasa
Instalare aer conditionat Cotroceni
septembrie 25, 2019
Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti
Instalare aer conditionat Dealul Spirii
septembrie 25, 2019

Instalare aer conditionat Crangasi

Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti

Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti

Instalare aer conditionat Crangasi

“Care este cel mai bun aparat de aer conditionat ?”, este intrebarea pe care si-o pune multa lume atunci cand doreste sa cumpere un aparat de aer conditionat, insa , eu as reformula aceasta intrebare si as zice:”care este cel mai bun aparat de aer conditionat pentru mine?”. Instalare aer conditionat Crangasi

In primul rand, cand doriti ca cumparati un aparat de aer conditionat, trebuie sa tineti cont de urmatoarele :

Instalare aer conditionat – Puterea necesara de racire sau incalzire a aparatului de aer conditionat

Din experienta noastra putem spune ca pentru o suprafata de 20-30 metri patrati , avem nevoie de un aparat de aer conditionat de 12000 Btu – aceasta putere este valabila pentru spatii,  case de locuit (nu pentru spatii de productie unde exista surse de caldura sau spatii comerciale). Este bine ca aparatul de aer conditionat sa fie putin supradimensionat, pentru a avea o rezerva de putere. Mai multe informatii pe pagina calcul putere BTU aer conditionat.

 

Instalare aer conditionat Crangasi

Aer conditionat Inverter sau On-Off ?

Din pacate aici nu prea mai avem ce alege, deoarece pe piata acum nu mai exista decat aparate de aer conditionat Inverter. Avantajul acestora este consumul mai redus de curent electric, prin folosirea unui compresor comandat in curent continuu variabil in frecventa. Instalare aer conditionat. Principalul avantaj al acestei tehnologii este ca aparatul realizeaza o temperatura constanta in camera, nu usuca aerul la fel de mult ca aparatele on-off, iar acest lucru de traduce in confortul termic simtit de utilizatori. Dezavantajul acestor aparate consta in faptul ca cele mai multe defectiuni apar la modulul de inverter ce comanda compresorul, iar reparatiile sunt destul de costisitoare, uneori chiar nerentabile.cel mai bun aparat de aer conditionat.

Instalare aer conditionat Crangasi

Aparatele de aer conditionat On-Off, erau mai ieftine decat cele Inverter, iar defectiunile lor erau mai usor de reparat si cu costuri mult mai mici.  Dezavantajul acestora consta in variatia temperaturii realizate in camera (2-3 grade diferenta intre pornire si oprire),  si consumul de curent electric cu 20-40% mai mare decat la aparatele Inverter.cel mai bun aparat de aer conditionat.

Instalare aer conditionat Crangasi – Ce marca de aparat este mai buna ?

Avand in vedere faptul ca majoritatea aparatelor de aer conditionat sunt fabricate acum in china, cel mai bine ar fi sa alegeti un aparat fabricat de o firma cunoscuta, cu reprezentanta de service in Romania, (pentru suport de piese de chimb), si cu o perioada de garantie cat mai mare. Instalare aer conditionat sector 5. Este o greseala sa va ghidati in alegerea marcii aparatului dupa cate leduri are pe display, ca are wi-fi, Ionizare, sau alte gadget-uri. Puteti face insa un compromis si sa luati un aparat de aer conditionat no name, cu garantie mica, doar daca este un “best deal”.cel mai bun aparat de aer conditionat.

Instalare aer conditionat Crangasi – Rezumat alegere aparat de aer conditionat:

Putere frigorifica: Pentru suprafata necesara de climatizat + o rezerva mica de putere.
Marca: Cu reprezentanta in Romania, pentru piese de schimb, daca va fi cazul dupa perioada garantiei
Functii, necesare: Racire, Incalzire, Dezumidificare, Sleep mode, Ventilatie, Automat
Zgomot produs de unitatea interioara sau exterioara: cat mai mic.
Putere electrica: Cat mai mica
COP (coeficientul de performanta): Cat mai mare.
Pret: Cat mai mic

Instalare aer conditionat Crangasi

Aparatul de aer conditionat ideal, ar fi acela care are cele mai bune specificatii si pret cat mai mic, insa aceasta varianta nu prea exista, asa ca va trebuia sa faceti un compromis intre caracteristici bune si preturi rezonabile. Alegerea va apartine. cel mai bun aparat de aer conditionat.cel mai bun aparat de aer conditionat. Instalare aer conditionat sector 5.

Instalare aer conditionat

Daca aveti deja un aparat de aer conditionat, care s-a defectat si doriti sa il reparati, puteti sa ne solicitati o oferta de pret pentru reparatii aer conditionat.

Pentru orice alte informatii legate de aparatele de aer conditionat, noi suntem aici!

Instalare aer conditionat Crangasi

Comments are closed.

Call Now Button